Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi

Dünya Otizm ve Farkındalık Günü Konseri Rektörümüzün Katılımıyla Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ve Devlet Konservatuarı Ev Sahipliğinde 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Kapsamında Otizm ve Müzik Yaz Okulu Eğitimcileri Prof. Dr. Emel Funda Türkmen, Dr. Öğretim Üyesi Ayşegül Göklen Yılmaz, Otizm ve Müzik Yaz Okulu Düzenleme Kurulu Başkanı Didem Çetinkaya tarafından düzenlenen Farkındalık Konseri Nedime Hanım Konağında Gerçekleştirildi.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Konserinde, Otizm ve Müzik Yaz Okulu Öğrencilerinden Caner Serin, Batuhan Kil, Recep Ege Altıncıoğlu, Denizhan Yalçınkaya ve Ali Onur Sarı Performanslarını Sergiledi.

Bu Özel Konsere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan Vekili Sayın Prof. Dr. Uğur Türkmen, Devlet Konservatuarı Müdürü Sayın Prof. Dr. Oğuz Karakaya Katılım Sağladı. 

Konser, seyirciler tarafından büyük ilgi gördü.

Otizm ve Müzik Yaz Okulu’na, gerçekleştirilen proje ve sanatsal etkinliklere desteklerinden dolayı ÇOMÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu’na Teşekkür Ederiz.