Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi

N. Seyhun Binzet Osmanlı Çoksesli Türk Müziği Nota ve Kartpostal Arşivleri Sergisi Gerçekleştirildi

26.03.2024 salı günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü birlikteliği ve arşiv sahibi N. Seyhun Binzet’in katılımıyla gerçekleştirilen sergi açılışı akademik personelimiz, öğrencilerimiz ve Çanakkale Halkı tarafından ilgiyle karşılandı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Rektör Danışmanımız Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Uğur Türkmen, Müzikolog/Yazar Ersin Antep’in de yer aldığı açılışta Prof. Dr. Oğuz Karakaya ve Öğr. Gör. Larisa Karachevtseva arşivde yer alan eserleri seslendirdiler.

Müzikolog/Yazar Ersin Antep’in de eserler hakkında sunumlar yapılan etkinlikte N. Sehun Binzet’e çiçek ve teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi.